Sådan får du din bolig til at stige i værdi inden hussalg

Sådan renoverer du din facade

Alle mennesker drømmer om at sælge deres hus til en rigtig god pris. Dog kan det godt være ret så svært i nutidens marked, hvor det er køberne som styrer slagets gang. Der er heldigvis nogle tiltag som du kan gøre brug af for at få din bolig til at stige i værdi, så du kan tjene mere på det. Og disse tiltag står nærmere beskrevet i artiklen herunder.

Renovering af facaden (kræver sandblæsning af huset)

Hvis husets facade trænger til at blive renoveret, så kan du med fordel få det gjort inden du sælger. En flottere facade vil uden tvivl få boligprisen til at stige, hvorfor chancerne for, at du kan tjene lidt mere på dit hus også bliver bedre.

Der findes ikke noget værre som køber end at blive mødt af et hus, hvis facade er helt eller delvist ødelagt. Det er ikke just noget, der får køberen til at underskrive en fornuftig købsaftale. Derfor giver det altså god mening at renovere facaden en smule.

En facaderenovering kræver en sandblæsning af huset. Sandblæsningen har til formål at fjerne overskydende snavs herunder kalk, maling, smuds osv. fra overfladen. Når sandblæsningen er færdig, så er facaden klar til at blive renoveret.

En af de helt store fordele ved sandblæsning af huse er, at det giver et super godt underlag, der er meget bedre til at binde nyt puds eller vandskuring. Renoverer du en facade uden at få sandblæst den, så vil den meget hurtigt blive grim igen, hvilket vil være spildt arbejde.

Efterisoler dine hulmure, lofter osv.

I dag har rigtig mange købere fokus på, hvor godt et hus er i stand til at holde på varmen. Sagt på en anden måde: Hvor dyrt det er at bo i. Derfor er det en god ide, at du bruger lidt penge på at få efterisoleret din bolig, så den bliver bedre til at holde på varmen. Dette vil uden tvivl gøre den mere attraktiv for køberne, da den pludselig bliver billigere at bo i.

Udover at den bliver billigere at bo i, så forbedres indeklimaet i den grad også. Et godt indeklima er med til at nedsætte risikoen for sygdomme herunder forkølelse, migræne, influenza osv.


Gør din bolig mere energivenlig

Som du nok allerede har fornemmet, så gælder det i høj grad om at energieffektivisere din bolig, hvis du gerne vil sælge den for en højere pris. Der findes rigtig mange måder at energieffektivisere på.

En af de populæreste måder er uden tvivl varmepumpen. Varmepumpen er forholdsvis nem at installere og opsætte, og når først den er kommet i gang, så er den uhyre effektiv til at spare dig for en masse varme. Varmepumpen tager luften udenfor og omdanner den til varm luft, der kan bruges indenfor. Der findes også modeller, der kan omdanne luft til vand, hvis det kunne have en interesse.

En anden måde du kan energieffektivisere på er nye vinduer. Ved at få nye vinduer til hele boligen kan du mindske husets varmeforbrug ganske markant, hvilket er sød musik i købernes øre. Jo færre penge de skal betale for varme, jo bedre er huset at bo i. Et godt energioptimeret hus giver også en bedre tilstandsrapport, du kan læse meget mere om tilstandsrapporter her.

Sælg huset når efterspørgslen er stor og udbuddet er lille

Hvis du inden for nærmeste fremtid overvejer at sælge dit hus og gerne vil tjene lidt ekstra på det, så skal du sælge det, når efterspørgslen på markedet er stor og udbuddet er lille.

Et lille udbud er en kæmpe bonus for dig, da der så er færre boliger på markedet. Det vil sige, at prisen bliver presset op, da efterspørgslen samtidig er større.

Sådan renoverer du din facade

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + five =