Gode råd til dig som skal male huset

facademaling og husmaling

Skal du i gang med at male dit hus? Er du klar til opgaven? Eller vil du gerne have nogle gode råd med på vejen, inden du giver dig i kast med at svinge penslen? Her på BygogHjem.dk vil vi mægtig gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor har vi lavet denne artikel med gode råd til dig som skal male dit hus.

Køb en god og holdbar maling

Vores første råd handler om, at du bør købe dig en god og holdbar maling. Der er trods alt tale om maling til husets ydre vægge, hvorfor det ikke kan betale sig at slække på kvaliteten.

En dårlig maling vil ikke holde i særlig lang tid, hvorfor du om et par år igen kan svinge penslen – og det bliver altså dyrt på sigt. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du anskaffer dig en god og holdbar maling med det samme.

Lej en teleskoplæsser til de høje områder

Hvis du har et hus med flere etager, så er det en uhyre god ide at leje en teleskoplæsser, så du uden problemer kan få malet de høje områder. Tit og ofte er en stige ikke god nok, da den både er usikker og bestemt ikke giver dig de bedste forudsætninger for at male dit hus på en god og komfortabel måde.

Med en teleskoplæsser kan du stille og roligt stå og male som var du nede på jorden. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du benytter dig af en teleskoplæsser, hvis du gerne vil være sikker på, at huset bliver malet på en god og flot måde.

Lej en teleskoplæsser her.

Det er i øvrigt en god ide, at du tjekker teleskoplæsseren for fejl og mangler, inden du bruger den. Få eventuelt udlejeren til at gå læsseren igennem med dig, så du kan se, at den fungerer som den skal. Der findes ikke noget værre end, hvis det ene dæk for eksempel er punkteret eller er fladt. På den måde har du svært ved at køre med teleskoplæsseren på en komfortabel og sikker måde.

Del huset op i mindre etaper

Det er en rigtig god ide at dele huset op i mindre etaper. På den måde bliver arbejdet nemmere at overskue samtidig med, at du ikke mister koncentrationen fordi området bliver for stort.

Du kan for eksempel dele huset op i etaper á 30 kvadratmeter eller lignende. Det vil uden tvivl gøre arbejdet mere overskueligt samtidig med, at du kan holde motivationen i længere tid.

Hvis du skal male huset sammen med en anden, så er det vigtigt, at I er enige om, hvordan I skal male. Hvis ikke I er enige, så vil huset komme til at se mærkeligt ud, da penselstrøgene ikke er udført på samme måde.

Gode råd når du skal male

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 20 =