Om os!

Hvem er vi?

Byg-billigst.dk er en uafhængig portal på internettet, som beskæftiger sig med at udgive artikler omkring byggeri, byggeprojekter, værktøj, byggematerialer osv. både til den professionelle håndværker, men også til den flittige gør det selv mand.

Vi bestræber os på, at skrive artiklerne i et sprog som kan forstås af alle, da det er vigtigt for os at tilføre værdi for enhver som læser vores artikler.

Vores organisation

Byg-billigst.dk er selvfinansieret via reklamer, og er dermed ikke sponseret af en enkelt virksomhed. Dette gør os i stand til, at finde de bedste priser på materialer, boligindretning, værktøj osv. og stadig opretholde en objektiv vurdering af leverandører og materialer mm.

Vi er ikke en webshop, så alle materialer som ses på vores hjemmeside, forhandles af eksterne netfirmaer som vi ikke har kontakt med på nogen måde. Byg-billigst.dk er derfor ikke ansvarlige for reklamationer, udgåede varer, fejl i priser mm.

Vores ansvar

Artiklerne på byg-billigst.dk er skrevet af håndværkere, eller tidligere håndværkere. Artiklerne indeholder ofte facts som er uddrag fra byggelovgivningen eller andre offentlige instanser. Byggeråd som findes i vores artikler beror ofte på vores fortolkning af lovgivningen, men kan aldrig erstatte eller ændre den gældende lovgivning.

Du er meget velkommen til at kontakte os med ris, ros eller andre ting på mail: support@byg-billigst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =