Tips til en meget lavere varmeregning og et bedre indeklima

Nye vinduer sparer energi og penge

Varmeprisen stiger og stiger og som en stor familie kan det godt være svært at få økonomien til at se bare lidt fornuftigt ud, når der varmeregningerne pludselig hober sig op.

For at få en sundere økonomi og et bedre indeklima er det en super god ide at investere lidt penge i nogle energivenlige renoveringer. Disse renoveringer vil tjene sig selv hjem igen i løbet af få år og vil efterfølgende spare dig for mange tusinde af kroner, da dit hus bliver bedre til at holde på varmen.

 Udskift dine gamle tætningslister med nye og mere effektive af slagsen

Et rigtig godt og effektivt tip til en lavere varmeregning og et bedre indeklima er udskiftning af de gamle tætningslister. For gamle tætningslister koster dig rigtig dyrt hver eneste dag, da en stor del af varmen blot fiser ud ved vinduerne. Det vil altså sige, at du populært sagt fyrer for gråspurvene.

Fordelen ved at købe dig nogle nye tætningslister er, at din bolig bliver meget bedre i stand til at holde på varmen og dermed spare på den. Det vil altså sige, at du skal bruge mindre varme til opvarmning af dit hus – og det er uden tvivl noget du kan mærke på din varmeregning sidst på året.

Nye tætningslister er faktisk ikke spor dyre i forhold til den sum penge du har mulighed for at spare. Derfor er det en energirenovering du med fordel kan få udført inden for ganske kort tid. Jo længere tid du venter, jo mere varme går til spilde.

 Varmepumpen kan give dig store besparelser

Hvis du gerne vil investere lidt flere penge i energirenoveringer, så kan du med fordel købe dig en varmepumpe. Varmepumpen kan for alvor sænke dit varmeforbrug ganske markant, og når først pumpen har tjent sig selv hjem igen, så kan du rigtig mærke, at din økonomi bliver sundere og du får et større rådighedsbeløb, da du ikke skal betale så meget for dit varmeforbrug. Det kan du læse mere om på varmepumpe-guide.dk

 Trænger dine vinduer til at blive udskiftet?

I samme omgang som du får skiftet tætningslister, så kan det være en god ide at få skiftet vinduerne ved samme lejlighed. Ældre vinduer er rigtig dårlige til at holde varmen indenfor. Derfor er der mange penge at hente ved at få helt nye og energivenlige vinduer, der er super gode til at holde på varmen, så den ikke blot går til spilde i den blå luft.

 Få foretaget en termografering

Hvis du er i tvivl om, hvor på dit hus der trænger mest til at blive energirenoveret, så anbefales det at få udført en termografering. I rigtig mange tilfælde er det gratis at få udført sådan en termografering, og det er uden tvivl et tilbud du bør gøre brug af.

Termograferingen giver dig nemlig et super overblik over, hvor på dit hus den er helt gal. Det er især værd at få udført en termografering, inden du efterisolerer dit hus. På den måde undgår du at efterisolere steder, der faktisk er isoleret godt nok.

 Efterisolering er en sikker vinder

En af de bedste metoder til at minimere varmeregningen og forbedre indeklimaet, det er uden tvivl efterisolering. Hvis du bor i et lidt ældre hus, så har du rigtig god grund til at få efterisoleret, da du typisk kan spare rigtig mange penge med dette indgreb.

Det er typisk hulmure og lofter som trænger til lidt ekstra isolering. Den helt store fordel ved hulmursisolering er, at det er meget hurtigt overstået og faktisk ikke sviner. Isoleringsfirmaet borer blot et lille hul i muren, hvori de kan indblæse en masse granulat.

spar på varmen med nye vinduer

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 5 =