Skift selv reservedele i dine hvidevarer – Billige hvidevarer reservedele

Kender du problemet med at din vaskemaskine eller tørretumbler siger mærkelige lyde eller måske helt holder op med at fungerer? Ja det er rigtig irriterende og hver eneste gang melder spørgsmålet sig, "Kan det betale sig at reparere?".

Svaret på dette er JA! i mange tilfælde kan det betale sig at reparerer sine defekte hvidevarer når de er gået i stykker, især nu hvor du kan købe dine Reservedele til hvidevarer på nettet online, og derefter selv monterer reservedelene i din vaskemaskine eller tørrertumbler.

Er du en smule fiks på fingrene kan det nemt lade sig gøre at skifte f.eks. en pumpe i vaskemaskinen, eller et defekt varmelegeme og det kræver ingen som helst form for elektriker uddannelse at udfører disse opgaver, det sværeste er måske at fastslå årsagen til at udstyret er holdt op med at fungerer.

Er du allerede nu blevet interesseret i at se hvad du kan købe din hvidevarer reservedele til online, kan du klikke på dette link: Reservedele til hvidevarer eller på banneret herunder, det leder dig videre til Danmarks måske bedste og billigste sted at købe reservedele til vaskemaskiner, tørrertumblere, ovne, frysere og køleskabe. Tag et kig og se hvad du selv nemt kan skifte næste gang der går noget i stykker hjemme hos dig.

 

Fejl på vaskemaskiner

Det mest almindelige der går i stykker på en vaskemaskine er varmelegemet, da dette udsættes for kalk og snavs hver gang du vasker. Et defekt varmelegem vil oftest resultere i at dit HPFI relæ kobler ud når du vasker tøj. Alternativ kan et defekt varmelegeme i vaskemaskinen forårsage at vasken aldrig bliver færdig, fordi vandtemperaturen aldrig når den ønskede temperatur, så rykker programvælgeren sig ikke. I sidste tilfælde kan du vælge en kogevaske og løbende mærke på glasset om vandet bliver varmt.

Er en af ovenstående symptomer gældende for dig og din vaksemaskine, bør du kontrollerer dit varmelegeme og udskifte dette, det behøver ikke at koste mere en 200,- hvis du gør det selv, eller får en god ven til det.

Find dit varmelegeme til vaskemaskinen eller opvaskemaskinen her -> VARMELEGEMER

En anden typisk fejl ved vaskemaskiner er at pumpen bliver defekt, dette vil forårsage at vaskemaskinen går i stå første gang vandet skal pumpes ud, og programmet dermed går i stå. Normalt har vaskemaskiner et program som heder tømning eller udpumpning, vælg dette program og opserver om maskinen pumper vandet ud, gør den ikke det bør du overveje at udskifte pumpen til vaskemaskinen. 

Pumper til vaskemaskiner og opvaskemaskiner kan du finde her -> PUMPER TIL HVIDEVARER

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + 7 =