Bliv din egen VVS ekspert – og få billig VVS!

Kalder dine vennder dig VVS eksperten?

Måske går du ikke under navnet VVS experten ude i byen, og måske er du ikke særlig velbevandret i dine VVS intstallationer derhjemme, vi vil give dig nogle små fif til hvordan du kan spare masser af penge på dine mindre VVS reperationer, og så endda ganske lovligt.

Hvad må du selv lave?

Du kan ikke bare uden videre lege din egen billige VVS ekspert derhjemme, der er nogle regler du skal følge, og holder du dig på den rigtige side af disse regler, kommer du aldrig i klemme bagefter.

En god tommelfingerregel er at alt som har DIREKTE forbindelse til vandværket må du IKKE selv reparere, det betyder følgende:

Blandingsbatterier, vandhaner, toiletter osv.

Udskiftning af blandingsbatterier, toiletter, brusere og vandhaner må du gerne selv udfører, så længe der kan lukkes på en foransidende hane (Ballofix, Kuglehane, Nilhane eller lign.) – Findes denne lukkemulighed ikke i din VVS installation, må du ikke selv udføre udskiftningen. Du kan så få din VVS montør til at monterer en sådan hane, så du næste gang selv kan stå for udskiftningen og lege VVS expert.

Centralvarmekredsen

Som tidligere nævnt må du selv reparere alle VVS installationer som ikke har direkte forbindelse til vandværket, det betyder også at du selv må reparere og udbygge dit centralvarmeanlæg, hvis du altså har den tekniske indsigt, for en ikke korrekt udført ændring eller tilpasning, kan forårsage at du ikke har varme på systemet i længere tid.

Du må gerne udskifte en defekt radiator, eller for den sags skyld trække rør til en ny, og monterer denne på dit system. Husk dog at anvende korrekte og godkendte komponenter til operationen, som kan holde til varmen, og er beregnet til centralvarme.

Solfangeranlægget på taget

Når du er blevet VVS ekspert hen ad vejen få du måske lyst til at prøve kræfter med solfangeranlæg på taget eller i haven. Disse anlæg må du også selv bygge og monterer, og hvis du gør det selv, kan du spare mange penge på din VVS regning, og efterfølgende på din varmeregning. Der findes mange steder på internettet hvor gør det selv folk, deler deres erfaringer med hinanden omkring bygning, idriftsætning og indregulering af solvarmeanlæg. 

Hvis du går med en skjult VVS ekspert i maven, er det også vigtigt at du har adgang til en ordentlig VVS grosist, og i dit tilfælde hedder VVS grosisten måske "Internettet" for her er rigtig mang muligheder for at få billige VVS artikler, Byg-Billigst.dk har været på jagt blandt de mange online VVS grosister og fundet nogle af de bedste links til dig. Se nedenstående udvalgte links.

Billige Rør og Fittings

Kuglehaner og stophaner

Dele til vandhaner

Centralvarme dele

www.Biligvvs.dk www.Biligvvs.dk www.Biligvvs.dk www.Biligvvs.dk

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − four =