Udskift reservedele i køkkenbatteriet – Guide til nem udskiftning af Damixa reservedele.

Er der noget mere irriterende end en vandhane som drypper dagen lang? Nej Vel! Det kan simpelt hen drive en til vanvid hvis man konstant hører på den irriterende dryplyd.

Nu kan du selv gøre noget ved problemet, det er nemlig hverken svært eller dyrt at reparerer sit køkkenbatteri også kaldet blandingsbatteri selv.
 
Hvis du f.eks. har et Damixa køkkenbatteri findes der mange Damixa reservedele til de forskellige Damixa blandingsbatterier, ikke kun til køkkenbatterierne men også til toilet blandingsbatterierne og til bruser blandingsbatterierne.
 
Reservedele til Damixa køkkenbatterier kan du finde her hos billigvvs.dk som har de fleste Damixa reservedele, og til priser som er yderst rimelige, derudover har de hurtig levering samt en god kundeservice, hvis du senere har brug for hjælp til dine Damixa reservedele.
 
Billederne herunder viser hvordan du selv udskifter Damixa reservedele i et 2 grebs Damixa køkkenbatteri, det er meget simpelt og det kræver ikke specielt værktøj eller andet, bare følg fremgangsmåden, som du kan ser herunder.
 
Download beskrivelsen som PDF her: Damixa udskift reservedele
 
OBS! Start  med at lukke for vandet under vasken eller på stophanen i bryggerset.

1. Demonter grebet ved at fjerne mærkeknappen og løsne skruen herunder

2.       Løsn det sorte topstykke som holder indsatsen. Dette gøres med en skiftenøgle

3.       Damixa topstykket kan nu trækkes ud af blandings-batteriet.

4.       Pakningen og den lille fjeder fjernes forsigtigt. Gøres med en pincet eller skruetrækker.
5.       Hullet hvor pankingne har siddet kan renses med en lille stålbørste.
6.       Hullet skal være helt rent for gammelt kalk, pakning og urenheder.
7.       Smør den nye pakning og fjeder ind i hanefedt, som sikre mod udtøring samt slidtage. Bare giv det rigeligt hellere for meget end for lidt.
8.       Det bedste resultat får man ved at skifte hele den keramiske indsats i Damixa blandings-batteriet. Alternativt kan pakningen skiftes.
9.       Monter indsatsen igen, men brug kun fingrene, da det ellers kan skade indsatsen og funktionen af regurlerings-modulet.

 

 

 

 
De resterende reservedele i Damixa køkkenbatteriet monteres i omvendt rækkefølge, men pas på ikke at overspænde tingene, da de nemt bliver ødelagt, og så er det jo forfra.
 
Du kan finde reservede til de mest kendte leverandører af køkkenbatterier og andre blandingsbatterier herunder, hvor du finder dem til Danmarks måske laveste priser.
 
 
 

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − four =