Sådan gør du boligen klar til efteråret og vinteren

vinterklargoering af boligen

Er din bolig klar til vinterhalvåret? Hvis ikke, så bliver den det i hvert fald, hvis du læser denne artikel. Her på siden kan du nemlig læse om gode råd til at blive helt klar til den kolde vinter.

Trim haven og pak de skrøbelige planter ned

Inden vinteren for alvor sætter sine spor, så er det en god ide at få trimmet haven. At få trimmet haven indebærer, at du får samlet blade, kviste, grene osv. op, så plænen fremstår nydelig og ren.

Derudover er det også en god ide at få pakket planter ind som ikke kan tåle kulden. Det er nemlig ikke alle planter og blomster som kan tåle frostgrader, hvorfor det er nødvendigt at isolere dem. Du kan med fordel bruge de opsamlede blade som isolering.

Få renset tagrenderne for blade og grene

Det er en super god ide at få renset dine tagrender, inden vinteren for alvor sætter ind. På den måde har regnvandet og smeltevandet fra sneen frit løb. Hvis ikke du får renset tagrenderne, risikerer du, at vandet ikke kan synke og det i stedet vil falde ned på fliserne, i bedet eller et helt tredje sted og skabe oversvømmelse.

Det er i øvrigt vigtigt, at du har en god stige/stillads at stå på, når du renser tagrender. Det er for farligt at stå på en gammel og vakkelvorn stige. Derfor anbefales det at købe en ny og kvalitetsfyldt stige – for eksempel en multistige. Læs en guide til multistiger hos Synrgi.dk.

Brug det rette udstyr til rensning af tagrenden

Når du skal rense dine tagrender, så er det en god ide at bruge noget godt udstyr. I den forbindelse kan du med fordel tage et smut forbi byggemarkedet og finde de redskaber som du har brug for. Hvis du gerne vil undgå at tænde bilen og bruge unødvendig meget tid på at stå i kø osv., så er det oplagt at købe dine redskaber online – for eksempel hos Bauhaus.

Krukker og havemøbler skal indenfor

Hvis du har mange krukker til at stå udenfor, så er det en god ide at flytte dem i garagen. Det er nemlig langt fra alle krukker som kan tåle frost. De ender typisk med at sprænge, hvilket er ganske ærgerligt. Derfor bør de flyttes indenfor.

Derudover skal du selvfølgelig også have dine havemøbler ind. Fordelen ved at tage dem indenfor er, at de holder meget bedre. Frosten ødelægger ikke møblerne, når de står trygt og sikkert i garagen eller lignende.


Vil du gerne vide mere om byggeri, bolig, haven og lignende? I så fald kan du finde en masse spændende artikler på
http://www.byggeraadgiveren.dk/.

Byg-billigst

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − three =