Korrekt placering af din postkasse | brevkasse – Få gode råd her!

korrekt placering af postkasse

Nye regler for din postkasse fra 1. Januar 2012

Du har måske allerede fundet ud af det, men fra og med 1. januar 2012, er der kommet nye regler til placering af din postkasse, som du modtager din daglige post og reklamer i. Bor du i en ældre villa eller rækkehus skal du sikkert have flyttet din postkasse ud til vejen, da den højst sandsynligt er placeret ved huset eller måske som en brevsprække i din hoveddør. Alle postkasser eller brevkasser om du vil, skal i dag have en speciel placering og overholde nogle standardmål, for at du kan være sikker på at modtage din post problemfrit fremover, uden at postbuddet kan nægte aflevering af din daglige post.

placereing af postkasse i henhold til ny postkasselov

Postkasse placering generelt

Som hovedregel gælder de at din postkasse / brevkasse skal placeres således, at post og reklamer kan leveres i den, direkte fra offentlig vej. Postkassen skal placeres ved indgangen til parcellen, med tydelig mærkning med hus nr. og navn. Postkassen kan hænges på eksisterende stakit / plankeværk eller opsættes på stolper, stativer eller lignende.

Følgende mål skal overholdes

1# Brevindkastet skal placeres mellem 100 cm og 120 cm over jorden 2# Postkassen skal som hovedregel vende brevindkastet ud mod vejen / Fortovet. (Dog kan en 90 grader vinkelret drejning accepteres). 3# Bevoksning omkring postkassen, må på ingen måde forhindre eller besværliggøre postbuddet i at leverer postforsendelser i postkassen

Hvilken postkasse skal jeg vælge

Post Danmark har indtil nu ikke stillet krav til udformningen af din postkasse, men på det seneste er der dukket rigtig mange nye former for postkasser op, disse har rigtig mange fordele, især hvis du ofte modtager mindre pakker, eller bare gerne vil have plads til den tykke søndagsavis ved siden af reklamerne. Vi har her samlet nogle eksempler på rigtig gode tilbud på postkasser, som du oven i købet kan bestille online, og få dem leveret derhjemme. Alle nedenstående postkasser overholder Post Danmarks krav til den nye postkasse lov fra 1.1.2012.

Mefa postkasse 34 Bosca – Hvid

Mefa postkasse 34 Bosca 385x310x137mm hvid 101010

Et godt og billigt alternativ som overholder alle krav til postkasser

PRIS: 179,-

Mefa postkasse 864 Ruby, Sort

Mefa postkasse 864 Ruby

Postkassen som opfylder de flestes behov, og er et rigtig godt valg hvis man ønsker en standard løsning som holder i rigtig mange år.

PRIS: 549,-

Mefa postkasse 872 Pearl sort

Mefa postkasse 872 Pearl sort

Postkassen som lige ligger lidt over det man kan forvente af en standard postkasse. postkassen sikre dig tør post hver dag.

PRIS: 1049,-

Mefa pakkepostkasse 480 Oak

Mefa pakkepostkasse 480 Oak

Dette er den lækreste postkasse, som kan indeholde mindre pakker og har et postrum som overstiger de fleste andre postkasser. Dette er postkasse for den kræsne bruger, som gerne vil give lidt ekstra. PRIS: 2099,-

 

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 1 =