Ny vandslange? – 5 gode råd til køb af ny haveslange

Ny er vinteren vel overstået og havesæsonen godt igang. Du har måske været på planteskolen og købe de første planter og plantet dem i den fugtige forårsjord. Nu kommer tidspunktet hvor haveslangen skal frem, for de nye spinkle planter tåler ikke megen tørke, og deres rødder når ikke langt ned i jorden, så de kan ikke få fat i den fugt som gemmer sig dernede.

Måske møder du, ligesom mange andre Danskere (ink. mig selv) synet af en frostsprunget haveslange, som ligger krøllet sammen i et hjørne af haven, eller også den udslidte utætte vandslange som du sidste år lovede dig selv at udskifte.

5 gode råd til køb af haveslange

1. – Køb en haveslange af god kvalitet, undgå at købe de helt billige vandslanger i havecentre og byggemarkeder. En god haveslange koste mellem 2-500 kr. men så har du den i mange mange år.

2. – Køb den rigtige længde på haveslangen. Normalt kan man få vandslanger i 25m og 50m sørg for at den er lang nok, så du undgår dumme samlinger senere.

3. – Vælgt den tykkelse på vandslangen som passer til dit behov. normale størrelser er 1/2″ og 3/4″ og de fleste kan nøjes med 1/2″ haveslanger til normal havevanding mm.

4. – Slangen som ikke krøller – Der findes haveslanger som ikke så nemt krøller og laver knuder, disse slanger er lidt dyrere end normalt, men kan være en stor fordel i det daglige.

5. – Find den rigtige pris. Lav en hurtig søgning på Google, og find den rigtige pris på din nye haveslange, der kan være stor prisforskel fra dit lokale havecenter til din online havebutk.

 Vi har fundet et godt alternativ til som din nye vandslange.

haveslange-billig-haveslange

Gardena Vandslange  20m

Med denne haveslange får du en god kvalitets vandslange som holder i mange år frem i din have. Den er fleksibel selv i meget lave temperaturer, og holder også formen i høje temperaturer. Vandslangen er meget fleksibel og tåler op til 22 bar tryk.

Se også Gardenas vandslange tilbehør, som ligeledes er i god kvalitet, men til priser som kan betales af de fleste.

Vandings tilbehør   

Incoming search terms:

  • https://byg-billigst dk/ny-vandslange-5-gode-rad-til-kob-af-ny-haveslange/ (2)

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 6 =