Vægdrivhus – Byg et vægdrivhus hvis du elsker tomater og agurker men mangler plads.

vægdrivhus i træ

Anskaf et vægdrivhus

Hører du til en af dem som elsker tomater og agurker fra egen have, men manger den store have til placeringen af det store flotte drivhus, kan du måske overveje at anskaffe dig et vægdrivhus, det er meget pladsbesparende men samtidig yderst effektivt og overskueligt.

Et vægdrivhus kan også være en rigtig god ide hvis du ikke orker at passe et normalt drivhus, men alligevel gerne vil have et par tomatplanter eller agurkeplanter som du kan høste lidt fra.

Placering af vægdrivhuset

Det er vigtigt at drivhuset placeres hvor det får allermest sol, og derfor bør du så vidt det er muligt placerer det tætest mod syd, dog er det samtidig vigtigt at du anskaffer dig et vægdrivhus som giver mulighed for at lukke meget luft ind/ud, da det er vigtigt at kunne holde den rigtige temperatur i drivhuset, og især med en placering af vægdrivhuset mod syd, kan det være svært at holde temperaturen nede.

Placering af vægdrivhuset mod syd giver dig en kæmpe fordel i ydersæsonen, da du tidligere på året kan plante dine tomater og agurker ud, samtidg med at du senere på sæsonen kan blive ved med at høste grøntsagerne.

Herunder finder du et af de bedste tilbud fra internettet på kvalitetsdrivhuse fra Juliana.

VÆGDRIVHUS - JULIANA ALTAN 2 ALU + 3 MM GLAS

Juliana Altan2, med 3mm glas og aluprofiler

Bedste kvalitet som holder i mang år fremover.

PRIS: 1249,- / STK

Hvilken slags drivhusglas?

Der findes forskellige slags glas i drivhuse, nogle vægdrivhuse har almindeligt glas, mens andre vægdrivhuse har polycarbonat, eller termoplader.

Fordelen ved at vælge plastik / Polycarbonat udgaven af drivhuset er, at man ikke så nemt kommer ud for at skulle udskifte ituslåede ruder, og polycarbonat pladerne er ofte matterede således at de skærmer en smule for solens skarpe stråler midt på sæsonen.

Almindeligt glas i drivhuset ser dog oftest lidt pænerer ud, og giver mulighed for at kunne holde øje med hvad der sker med grøntsagerne inde i vægdrivhuset, hvilket kan være en fordel da vægdrivhuse oftest ikke har så meget plads.

Vægdrivhus i træ, plast eller aluminium?

Vægdrivhuse kan fås i mange materialer, de fleste hjemmebyggede vægdrivhuse laves i træ, da trædrivhuse er nemmest hvis man selv ønsker at bygge drivhuset. Vægdrivhuse i aluminium eller plastik kan dog være en fordel, da de kræver meget mindre vedligehol end vægdrivhuse i træ.

Oftest er der et fugtigt miljø inde i drivhuset, hvorfor du skal sørge for at vælge en træsort til drivhuset som er modstandsdygtigt overfor fugt og vand, derfor bør du vælge trykimprægneret træ, lærketræ eller ædeltræ til vægdrivhuset, hvis du altså ikke vælger at købe et byggesæt i plast eller aluminium.

Nyd vægdrivhuset hele året.

Når dit vægdrivhus er klart kan du få glæde af det hele året, når du er færdig med at bruge det til tomater og agurker, kan du i løbet af vinteren anvende vægdrivhuset til dine krukker, havestole eller andre haveting  som ikke så godt kan tåle sne, frost og regn.

Held og lykke med dit kommende vægdrivhus.

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − four =