Test af vaskemaskiner – Find vinderen af vaskemaskinetesten 2012 her!

test vaskemaskine

Findes der en vinder af vaskemaskine testen 2012?

Om der findes en egentlig vinder af de mange vaskemaskine test som findes på internettet er svært at sige, for det der kan være en “vinder” for en anden person, behøver nødvendigvis ikke at være en “vinder” for dig.

Du skal inden du går i gang med at kigge på ny vaskemaskine i de mange vaskemaskine test, beslutte dig for hvilke behov du minimum har til en vaskemaskine, derefter kan du gå på jagt i de mange test af vaskemaskiner, og finde din bedste indenfor netop dine behov. Vi hjælper dig med at finde dine behov herunder.

Se vinderne af testresultatet nederst på siden!

Find dine behov til din nye vaskemaskine.

Vi forsøger herunder at klarlægge dine behov, så du selv nemmere kan finde din kommende vaskemaskine i de mange testresultater der findes på internettet, hvor alle maskiner næste på skift bliver udråbt til vindere.

Du kan evt. udskrive denne side og sætte krydser ud for dine behov, som du senere kan bruge når du kigger nærmere på de mange tilbud der findes på internettet, eller du kan kigge nærmere på de tilbud som vi har samlet til dig, her på siden, som leder dig direkte til testvinderne i de forskellige klasser af vaskemaskiner.

Top betjent eller frontbetjent vaskemaskine?

Eks.
Dit valg
Skal vaskemaskinen være topbetjent?
Dvs. at tøjet fyldes i maskinen via en låge på toppen af maskinen. (Denne type maskine anvendes ofte hvis pladsen er trang.)
Eksempel på topbetjent vaskemaskine
Skal vaskemaskinen være frontbetjent?
Dvs. at tøjet fyldes i maskinen via låge i fronten, samt at vaskepulver og skyllemidden påfyldes vi skuffe i front. (Dette er den mest almindelige type vaskemaskine)
Her kan du se et eksempel på en frontbetjent vaskemaskine.

 

Kapacitet – Hvor mange kg. tøj skal vaskemaskinen kunne vaske pr. vask?

5 Kg.
6 Kg.
7 Kg.
8 Kg.
9 Kg.
9+Kg.
5Kg. rækker til den lille familier uden børn, som kun har et lille behov.
7Kg. rækker til en standard familie med 2 børn med moderat behov.
8Kg. og derover er til den store familie med flere børn, og et stort vaskebehov

SE VORES VINDERE AF VASKEMASKINE TESTEN NEDERST PÅ SIDEN.

Centrifugering – Hvor hurtigt skal vaskemaskinen kunne centrifugerer?

1300
o/min.
1400
o/min.
1500
o/min.
1600
o/min.
1700
o/min.
1800
o/min.
1300 o/min. – Maskiner som centrifugerer under 1300 o/min bør du ikke købe. 1300 o/min er det mindste og giver en meget høj restfugtighed i tøjet som er længe om at tørre efterfølgende.
1800 o/min – Er klart at foretrække, da det vil give den laveste restfugtighed i tøjet, som der-med vil tørre hurtigere. Dette er også billigere hvis du anvender tørretumbler.

 

Energiklasse – Hvor strømbesparende skal vaskemaskinen være?

A
A+
A++
A+++
Klasse A. – Vaskemaskiner i klasse A er generelt temmelig energibesparende i forhold til tidligere maskiner, men der er sket meget de seneste år, og klasse A er blevet det dårligste indenfor vaskemaskiner.
Klasse A+++ – Vaskemaskiner i denne klasse er klart at foretrække, da de bruger mindst energi for at vaske, og især hvis du vasker dagligt har det en stor betydning for din elregning hvert år. men køb ikke klasse A+++ for enhver pris.

SE VORES VINDERE AF VASKEMASKINE TESTEN NEDERST PÅ SIDEN.

Øvrige overvejelser for indkøb af vaskemaskine?

Dit valg
Vandforbrug – Beslut dig for hvor meget vand din maskine bør bruge pr. vask. En god maskien bør ikke bruge mere end. 65L pr. vask.
Quick program – Nogle vaskemaskiner er forsynet med et kvikprogram som bare frisker tøjet op, og som klares på helt ned til 10 min. beslut om det er nødvendigt for dig.
Lyd niveau – Måske har du specielle krav til lydniveauet på vaskemaskinen, noter ude til højre det maksimale lydniveau du accepterer. (Husk at 6dB er en fordobling af lyden)
Restfugtighed – Restfugtigheden hænger sammen med centrifugerings hastigheden, men alligevel kan der være store forskelle selv med samme centrifugeringshastighed. Jo lavere restfugtighed, jo hurtigere tører tøjet. (Vigtigt ifm. tørretumbler)

Vors vindere af vaskemaskine testen 2012!

I tabellen herunder har vi fundet 5 vindere af vaskemaskine testen 2012 som hver især har gode egenskaber på hver deres måde, og derfor kan være en vinder til dig med lige netop dit specielle behov.

 AEG  vaskemaskine

ln 79670

5.438,00
    
Inkl. levering

Bosch vaskemaskine

wap 28360 sn

4.693,00
    
Inkl. levering

Bosch vaskemaskine

was 32464 sn

6.095,00
    
Inkl. levering

Whirlpool vaskemaskine

awm 1020

7.157,00
    
Inkl. levering

LG    vaskemaskine

f 1448 qds

5.021,00
    
Inkl. levering

 

 

 

 

 

 

 

Ovenstående maskiner er de maskiner vi her hos Byg-billigst.dk finder som de bedste vaskemaskiner kombineret med den bedste pris. Ovenstående maskiner lever op til høje forbrugerkrav og vil efter vores mening kunne opfylde de flestes behov til den daglige tøjvask. Vi håber at du har haft glæde af vores hvidevareservice mht. vores vaskemaskine guide, og du er velkommen til at skrive en kommentar omkring vores test af vaskemaskiner, samt vore købs guide til vaskemaskiner.

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − eight =