Søg rådgivning hos en professionel ved nyt ventilationssystem

gode råd om ventilation i bolig

Danskerne er begyndt at bygger nye huse i stor stil. Det er godt for den danske økonomi, og det er i den grad også positivt for miljøet. Når der bygges nye huse er man nemlig begyndt at være ekstra opmærksom på at huset er isoleret korrekt, at de energikrævende inventarer er energibesparende, og flere og flere vælger også at få indstillet miljøvenlige energiløsninger som solceller eller varmepumpe. Men hvad er ellers populært og hvad er vigtigt at overveje når du skal til at bygge nyt hus?

Varmeflytning er in

Varmeflytning er her på det sidste blevet yderst populært. Mange vælger at få lavet et varmeflytningssystem i deres nuværende bolig, men skal du til at bygge nyt hus, så er det bestemt et system som er værd at tage med i overvejelserne.

Helt basalt er varmeflytning et ventilation system, som gør det muligt at overføre overskudsvarme fra et opvarmet rum via et rørsystem ind i de andre køligere rum. Det er især i huse hvor der er brændeovn, at dette er smart. Med varmeflytning slipper man altså for at have en overophedet stue, og kolde værelser. Det er også en nem og billig måde at spare strøm på, fordi man ofte ikke behøver at tænde for radiatorer eller andre former for opvarmning i de andre rum.

En varmpumpe er også et godt valg

Som et alternativ til varmeflytning kan man overvejer en varmepumpe – dette system benyttes blandt andet af mange som har eller vil bygger sommerhus.  Med en varmepumpe kan man nemlig mere eller mindre selv styre temperaturen i huset. Dette er f.eks. smart for sommerhusejere, da de kan tænde for varmen når de kører hjemmefra, så sommerhuset er varmt ved ankomsten. Så slipper man for at bøvle med optænding og ventetid på, at huset bliver varmt nok til, at overtøjet kan smides.

Faktisk kan du få tilskud til din nye luftvarmepumpe. Der er forskellige regler og vilkår alt efter, om du ønsker at installerer pumpen i en helårsbolig eller et sommerhus, men uanset hvor du får den installeret – eller om du bygger nyt – så er det en mulighed som er værd at overveje.

Har du brug for mere information, eller overvejer du en af ovenstående muligheder, så tag et kig her.

Få det hele med når du bygger nyt

Hvis du nu skal i gang med at bygge et nyt hus, så kan det ofte være svært at holde styr på og overskue alle detaljerne. Lige meget om du er nybygger, eller om du har prøvet det før, så er der en hel masse som du skal være opmærksom på, og fokus kan derfor hurtigt skifte retning.

En god idé kan derfor være at hyre en totalentreprenør , som står for hele byggeriet fra start til slut. De holder styr på alle detaljerne ved byggeriet, og hjælper dig med at opfylde dine ønsker. På den måde er du sikker på at alt bliver som lovet, og du skal ikke selv stå for at lave aftaler med en masse forskellige håndværkere.

nythus

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 17 =