Nyt loft i boligen giver bedre akustik – Hvordan hænger det sammen

faa bedre akustik ved at skifte loftet

Der findes i de Danske boliger flere forskellige typer lofter, de mest kendte lofter er nok efterhånden gipsloftet som findes i mange nyere Danske boliger, derudover findes listelofter også kaldet trælofter som består af brædder med fer og not som skubbes sammen ved opsætningen og sømmes fast.
Der er de senere år kommet en ny type loft på markedet, selvom den har været der længe, er den på det seneste blevet meget mere populært, der er her tale om de såkaldte træbeton lofter, som mest af alt ligner strimler af træ som er klistret sammen til en plade, der skrues fast på loftet.

Disse plader fås i mange forskellige typer og mærker samt naturfarvet og hvide, men udover det anderledes udseende, så har disse plader en helt anden og meget fantastisk egenskab, de absorberer nemlig lyden i det rum der er monteret i.
At absorbere lyden skal forstås på den måde, at hvis et rum har maget rumklang dvs. hvis almindelig tale bliver til støj, og det ofte føles som om der er meget larm i rummet, så kan disse plader med fordel anvendes, da de vil absorberer noget af støjen og give en meget blidere lydbillede i rummet.

Pladerne passer godt ind i den nye moderne og lidt mere rå stil, der er på mode i mange Danske hjem for tiden, og så er det ikke engang en dyr løsning. Træbeton pladerne koster nogenlunde det samme som almindeligt gipsloft eller træloft.

Hvis du alligevel står overfor at udskifte dit loft, bør du uden tvivl undersøge denne løsning, da du helt vil opleve dit rum helt anderledes mht. stil og lyd.

nemt akustikloft

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − one =