LED udendørs lys – Lav udendørs beslysningen som LED og spar penge!

Er der noget som er meget hyggeligere end at tænde udendørs lyset her på de lange sommeraftener når man sidder på terrassen og griller, eller de mørke vinteraftener når man kan side i stuen og se udendørs belysningen tænde ved hjælp af en udendørs sensor, som selv tænder udendørs lyset i haven eller udendørsbelysningen i udhænget på huset.

Fælles for alt udendørs belysning er dog at hvis man glemmer at slukke for det, kan det blive temmelig dyrt at have tændt hen over en hel sæson.
For at undgå den helt store elregning kan man med fordel investerer i en udendørs sensor, som selv tænder for lyset når det bliver mørkt, eller man kan anskaffe sig en bevægelses sensor som sikre at lyset tænder når nogen går forbi udendørs sensoren.
 
En udendørs sensor kan købes billigt her –>> eller her –>>
 
En anden metode til at begrænse udgifterne til udendørs belysningen er at etablere udendørs lyset som LED belysning. Udendørs LED er blevet meget påpulært, og du kan nemt spare 90% på strømregningen ved at etablere LED udendørs da en udendørs LED pære kun bruge omkring 3Watt i forhold til en halogen som ofte bruger 35Watt eller mere.
 
En anden kæmpe fordel ved at bruge LED udendørs er at du kan lave hele installationen i 12Volt så du undgår farlige situationer med kabler i jorden som udsættes for vand osv. Derudover må du selv installerer udendørs LED belysningen hvis du holder dig til 12 volt udgaven af LED lamperne.
 
En sidste stor fordel ved udendørs LED lys er at LED pære holder op til 30.000 timer hvor almindelige udendørs belysning kun holder omkring 1.500 timer, alene dette vil sikre at din udendørs belysning vil holde meget længer hvis du installerer udendørs LED pærer.
 
 
Vi giver dig herunder 2 gode links hvor du kan købe dine udendørs LED belysning til gode priser, og hvor du er sikker på at kvaliteten er helt i top. Køber du hos disse leverandører sikre du dig også imod at købe LED belysning som har en mærkelig hvid farve, som ikke ligner almindeligt lys.
 
Billig VVS forhandler billig kvalitets LED belysning både lamper og pære kan købes billigt her

AA Plus LED belysning har alt indenfor LED pærer og lamper både ude og inde.

 
 

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 − 2 =