Gør dit hus i stand til at holde på varmen og spar penge!

kan dit hus holde varmen?

Det er ingen hemmelighed, at jo bedre dit hus er til at holde på varmen, jo mindre varme vil du bruge og jo flere penge vil du spare. Derfor kan det som boligejer godt betale sig at kaste lidt penge efter energirenoveringer. Pengene vil nemlig komme tilbage til dig igen på forholdsvis kort tid samtidig med, at du i fremtiden vil spare på dit forbrug af varme.

Herunder kan du læse om nogle af de mest effektive metoder du kan gøre brug af, hvis du gerne vil gøre dit hus bedre i stand til at holde på varmen. Det er ikke sikkert, at alle metoderne tiltaler dig lige meget, men fælles for dem alle er, at de på sigt vil spare dig for mange tusinde af kroner.

 Nye og energivenlige vinduer er en super start

Et rigtig godt sted at starte, når du vil energirenovere er nye vinduer. Vinduer af en ældre årgang er typisk ikke særlig gode til at holde på varmen, hvorfor der er mange penge at spare ved at købe nye.

Vinduer fra Velfac er meget kendt for at deres store evne til at holde på varmen. Derfor kunne denne type vinduer være et meget godt bud. Derudover er termoruder fra JA-Vinduer også gode til at holde på varmen og spare dig for penge. Det anbefales at snakke med en vinduesmontør for at høre om, hvilke typer og modeller der er bedst for dig at vælge.

 Du kommer ikke udenom efterisolering

En af de bedste metoder du kan gøre brug af er efterisolering. Efterisolering af boligen er en meget effektiv metode til at sænke dit varmeforbrug. Denne metode er især værd at overveje, hvis du bor i et lidt ældre hus. Rigtig mange huse er i dag ikke hulmursisoleret godt nok, hvilket betyder, at der går en masse varme til spilde ud i den blå luft. Dette kan undgås med en optimal isolering.

 Er du i tvivl? Få udført en termografering!

Hvis du er i tvivl om du trænger til mere isolering og-/eller nye vinduer, anbefales det at få udført en termografering. Med en termografering kan du få et meget godt billede af, hvor på huset varmen trænger ud.

En termografering tager typisk ikke særlig lang tid at få udført og i mange tilfælde vil virksomhederne gøre det gratis mod, at de må give dig et uforpligtende tilbud efterfølgende.

 Energirenoveringer har også sundhedsmæssige fordele

Udover at du sparer en masse penge ved hjælp af energirenoveringer, gør du faktisk også en god gerning over for dig selv og dit helbred. Et hus der formår at holde effektivt på varmen, er et hus, der er sundt at leve i.

Et velisoleret hus mindsker risikoen for sygdomme såsom forkølelse, hovedpine, allergi, feber og lignende. Et velisoleret hus giver dig en mere konstant temperatur i hjemmet, hvilket har en meget gavnlig effekt på dit helbred.

Gør dit hus i stand til at holde på varmen og spar penge

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 4 =