Energioptimering af din bolig

Isolering og varmepumper tilskud

Vil du have det optimale ud af din bolig, så skal den laves korrekt fra starten. Men får du ikke lavet din bolig fra bunden selv, så ved du ikke med garanti om den er energioptimeret. I nogle tilfælde vil du opleve at huset ikke er optimeret. Er det tilfældet, så skal du have energioptimeret det.

Du bør betale en professionel håndværker for opgaven. Det skal laves ordentligt, og et dårligt stykke arbejde skader mere end det gavner. Heldigvis er der mange professionelle håndværkere i Danmark, som står klar til at hjælpe dig med opgaven.

Fundamentet

Det første du skal have gjort er, at du skal have lavet et ordentligt fundament. Det er en vigtig del af det at energioptimere en bolig. Er fundamentet lavet helt skidt, så kan det få store konsekvenser for hele dit hus. Det er blandt andet revner og ustabilt gulv. Det er noget, som man gerne vil være foruden, og som et godt fundament kan forhindre.

Når dit hjem skal energioptimeres, så bør du få hele hjemmet optimeret på én og samme gang. Det vil i fremtiden spare dig for mange penge og meget tid. Du kan med fordel få et par uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere, som kan løse opgaven.

Det skader ikke at danne sig et overblik over priserne inden man vælger, hvem der skal energioptimere boligen. Du bør dog ikke gå på kompromis med kvaliteten – så hellere betale lidt ekstra for opgaven, og den så bliver løst ordentligt, og man får en ordentlig isolering.

Læs eventuelt mere og få et par uforpligtende tilbud hos BedreByg.dk

Væggene

Der er mange forskellige måder at isolere en væg eller en mur på. Uanset om du vælger en indvendig isolering, hulmursisolering eller isolering af ydermuren, så skal det laves ordentligt. Det kan derfor være en fordel, hvis du selv ved lidt om isolering. Du skal ikke have den store ekspertviden, men lidt basisviden kan aldrig skade.

Du kan hurtigt få basisviden om isolering på LavEnergi.dk

Loftet

Loftet og taget skal også laves ordentligt. En dårlig isolering kan betyde, at vandet drypper ind, hvis man oplever et stort regnskyl. Det er jo ikke optimalt. Derfor skal man anvende noget ordentligt materiale, og have det lavet af en, som ved, hvordan man arbejder med materialet, og hvordan man laver en ordentlig isolering.

 Opvarmning

Huset skal selvfølgelig være isoleret korrekt. Det giver sig selv, at man ikke skal gå på kompromis med isoleringen – man bliver i alt fald straffet hårdt i sidste ende, og kommer til at betale meget mere for den energi, som man ikke kan få udnyttet effektivt i hjemmet.

Når isoleringen er på plads, så kan man eventuelt købe en varmepumpe. Den bruger enten luft eller vand til at lave varmeenergi. Du kan dermed spare penge både om sommeren og vinteren, hvis du har en god varmepumpe, som kan lave en god mængde varmeenergi til dig.

Varmepumperne bruger strøm. Dog vil det knap kunne mærkes på regningerne, da varmepumperne er yderst effektive. De producerer omkring 3 kWh varmeenergi for hver kWh strøm de bruger, hvilket må siges at være meget effektivt.

Du kan læse meget mere om varmepumper på Varmepumpe-guide.dk

Isolering og varmepumper

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =