Dét skal du huske, når du flytter i ny lejlighed

husk naar du flytter i lejlighed

Skal du inden for  nærmeste fremtid flytte i ny lejlighed? Er du i tvivl om, hvad du især bør huske i forbindelse med flytningen? Vil du gerne læse lidt om, hvordan du muligvis kan finde en billigere udbyder af el?

Hvis ovenstående spørgsmål fanger din interesse, så kan du roligt læse videre. Denne artikel omhandler nemlig de ting du især skal huske, når du skal flytte i ny lejlighed. Der er en masse ting i forbindelse med en flytning som godt kan virke overvældende og stressende. Derfor kan du med denne artikel få ro i hovedet igen og blive mindet om, hvad du skal huske at gøre i forbindelse med en flytning.

Adresse og andet praktisk skal ændres/opdateres

Noget af det vigtigste i forbindelse med en flytning er at få meldt det til de steder, hvor det skal meldes. Inde på Borger.dk kan du anmelde din flytning, så alle vigtige instanser ved, at du nu har fået en ny adresse.

Jo hurtigere du får ændret din adresse, jo bedre. Gør det gerne et par uger før indflytningsdatoen, så du er sikker på, at der er styr på det hele.

Trænger lejligheden til at blive malet?

Hvis ikke udlejeren har sørget for det i forvejen, så skal du typisk selv sørge for at få malet lejligheden (hvis den trænger selvfølgelig). Det er dog yderst sjældent, at du ikke modtager en lejlighed som er nymalet. Dog har du med stor sandsynlighed nogle bestemte krav til, hvilke farver du ønsker. I så fald må du selv i gang med penslen og få malet.

Klik her hvis du gerne vil se et stort udvalg af kvalitetsmaling til ganske gode priser. Du bliver via linket sendt til forhandleren ved navn Beckmann. Denne forhandler er oplagt at købe hos, hvis du gerne vil være sikker på,  at kvaliteten er i top samtidig med, at du ikke behøver at give overpris for malingen.

Hvem skal være din eludbyder?

Det er ikke altid, at du skal bruge den samme udbyder af el som de andre i bygningen. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilke udbydere der findes herunder hvad de koster, hvor stabile de er osv. En billigere udbyder af el giver dig flere penge som du kan bruge andetsteds – for eksempel på noget mere delikat mad.

Ved du i øvrigt hvem Gul Strøm er? Hvis ikke, så bør du uden tvivl finde ud af, hvem det er og hvad de kan gøre for dig. Kort sagt så er Gul Strøm en udbyder af el, der er kendt for at være en af markedets billigste og mest stabile udbydere. Derfor er Gul Strøm værd at overveje, hvis du for eksempel på nuværende tidspunkt er lidt træt af dit nuværende elselskab.

Har du styr på møblerne?

En ny lejligheder betyder typisk nye møbler. Derfor er det en fantastisk god ide, hvis du i forvejen laver et budget over alle de nye ting du skal have købt, så du ikke pludselig står med et stort underskud.

Lav en plan over, hvilke nye møbler og ting du skal have købt til boligen. Du kan med fordel lave planen i et excel-ark, hvor du samtidig påfører priser og lignende. På den måde får du et super godt overblik over, hvad du inden for den nærmeste fremtid skal bruge penge på.

Tip! Køb dine møbler hos enten Bilka eller Ikea hvis du ønsker nye møbler til billige penge.

flyt i lejlighed

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + twelve =