Boligtips: Når vinter bliver til forår

billig fyringsolie

Efter en lang og våd vinter er det endelig rigtigt ved at være forår. Det er tid til at gå boligen efter for at se, hvordan den har klaret de regnfulde måneder. Samtidig kalder haven snart, og før man får set sig om, er det atter tid til at tage havemøblerne frem og klippe hæk.

Er lagrene tømt?

Den forgangne vinter har måske ikke ligefrem været en regulær isvinter, men alligevel har mange brugere af fyringsolie kigget dybt i deres tank efter et vådt og koldt efterår og ditto vinter. For de kære huse skulle jo varmes op alligevel, selvom de sjældent har stået sneklædt denne sæson.

Man ved jo aldrig, hvordan forår og sommer arter sig, selvom vi alle krydser fingre for masser af sol og varme, så vi kan bruge mere tid ude end inde. Derfor er det nu tid til at fylde tanken med fyringsolie op – og gerne inden man pludselig står helt tørlagt. På Lavprisolie.dk kan du bestille billig fyringsolie af høj kvalitet og få det hurtigt leveret.

Lidt maling pynter

Den våde vinter, vi har haft, kan være udfordrende for maling på træværk, da den megen regn kan have tæret på det uhensigtsmæssigt meget. Men du kan nå at redde meget ved at genmale her i foråret. Husk at gå efter en maling af høj kvalitet, så du hjælper træværket mest muligt. Er malingen af for ringe kvalitet, kan du risikere, at den ikke trænger ordentligt ind i træværket eller forsegler overfladen godt nok, så du efterlader den modtagelig for skidt og fugt.

Gå haveredskaberne efter

Foråret varsler også varmere tider, og dermed er det tid til at begive sig ud i haven og give den lidt opmærksomhed. Før man ved af det, så skal man være over hækken, bedene og så videre. Tingene går tit som en leg, hvis udstyret er i orden. Men det behøves på ingen måde ruinere dig at forny vognparken, og du kan sagtens finde fx en billig plæneklipper, som lever op til kravene for en driftssikker og effektiv græsslåmaskine.

Det er desuden vigtigt, hvordan redskaber som hæksakse, beskærersakse osv. har det efter en vinter i skuret. Måske er de blevet rustne eller sløve. Hvis du er heldig, så kan de reddes ved en slibning. Du kan gøre det selv, men vil du være sikker på et perfekt resultat, så tage redskaberne med til en professionel.

haveredskaber og fyringsolie

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + seventeen =