Hvordan du kan pynte væggene med flotte oliemalerier uden at blive ruineret.

billige oliemalerier fra cheapart online galleri

Malerier eller plakater?

Der er ingen tvivl om at malerier er noget af det flotteste man kan dekorere sine vægge med i boligen, problemet er bare at det tidligerer har været forbeholdt de mere velhavende husholdninger, da malerier er kendt for at være kostbare. Prisen har gjort at “almindelige” familier har været begrænset til at købe kanvas billeder, som er fotos trykt på lærred, men altså lavet på en maskine uden nogen for sjæl, og uden at være unikt på nogen måde, og man kan risikerer at naboen har nøjagtig samme motiv hængende.

På det seneste er det dog blevet muligt for alle rig som fattig, at erhverve sig ægte håndlavede oliemalerier, som er unike og har sjæl, i hvertfald så meget sjæl og personlighed at det afspejler sig i maleriet når det hænger på væggen. Vi har fået lov at låne nogle flotte malerier fra firmaet Cheap Art som sælger disse ægte håndlave oliemalerier fra deres online galleri som vi har haft hængende på redaktionen i et stykke tid, og vi må sige, at det hurtigt har gjort alle vores i forvejen flotte billeder til noget kedeligt og intetsigende pynt, i forhold til disse flotte malerier i oliemaling.

billige-oliemalerier-fra-cheapart-online-galleri

Hvad koster malerierne?

Hos Cheap Art har de virkelig forstået at holde priserne nede, og de er ifølge vores undersøgelse markedets billigste leverandør af oliemalerier, de sælger deres kunst fra kun 399,- for de mindste kunstværker hvorefter prisen stiger en smule hver gang maleriet går en størrelse op.

Os bekendt findes det ikke billigere, og vi er på nuværende tidspunkt blevet så glade for vores mallerier, at vi har aftalt med Cheap Art at vi køber dem til evigt eje, for vi vil simpelthen ikke af med dem igen!

Hvad med kvaliteten?

Vi har været på jagt i forskellige boligbutikker for at kigge på kvaliteten i forhold til malerierne fra Cheap Art, og selvom Cheap Arts malerier er væsentlig billiger end dem vi har kigget på i boligbutikkerne, er kvaliteten fuldt ud lige så god, endda virker malerierne fra Cheap Art til at være af bedre kvalitet, end de fleste af billederne vi sammenlignede med fra boligbutikkerne, så selv om online galleriet kalder sig Cheap Art (Billig kunst) er der bestemt ikke noget billigt over kvaliteten, det er kun prisen som jo passer perfekt til de flestes pengepung.

Malerierne er alle spændt op på det som kaldes en blindramme, det er den ramme som holder lærredet udspændt / strakt. Blindrammen er standard på alle malerier fra Cheap Art, hvilket betyder at man uden videre kan hænge maleriet direkte op på væggen når det er blevet leveret, det eneste man selv skal sørge for er sømmet som skal bankes i væggen.

Prikken over i’et

På de malerier vi har lånt (og efterfølgende købt) var der monteret en såkaldt svæveramme i sølvfarve. En svæveramme er en ekstra ramme som maleriet monteres i, som skaber en meget flot ramme omkring maleriet, som lige giver det sidste pift til udseendet, og får hele herligheden til lige at se lidt mere eksklusivt ud, så det er uden tvivl noget vi kan anbefale, selvom alle malerierne fra Cheap Art er malet helt ud på siderne, så de sagten kan hænges på væggen uden denne svæveramme, og stadig se brand godt ud.

billige oliemalerier fra cheapart online galleri

Masser af farver.

Mange af malerierne fra online galleriet har masser af dejlige farver, og når vi kigger på deres hjemmeside www.cheapart.dk kan vi se at farverne er meget flottere end i virkeligheden, dette skyldes sikkert at man kigger på en computerskærm, så husk at du godt kan lægge 10% til udseendet når du modtager dit eget flotte oliemaleri.

Mange af os har hvide eller i hvert fald lyse vægge derhjemme, hvorfor malerier med mange farver passer rigtig godt til de fleste af os. Man skal ikke være bange for at pynte med skrappe farver eller store kontraster, når der kun er tale om malerier, da disse kun er med til at fremhæve mange af de andre linier i vores boliger, hvis det hele bare er hvidt i hvidt, glider alle akitektoniske linier sammen, og giver os et smagløst indtryk af selv det pæneste byggeri. Når du hænger kontraste på væggen fremhæves lysindfald, vinkler og boligens øvrige indretning på en helt ny måde, derfor bør du ikke være bange for at bestille malerier med lidt farve på.

Vi håber at du ligesom os har fået mod på at bringe noget mere flot kunst ind i boligen i form af ægte oliemalerier, og vi kan varmt anbefale malerierne fra Cheap art’s online kunstgalleri, og vær ikke bange for at kontakte dem og spørge til råds, hvis du er i tvivl.

About the Author: byg-billigst.dk

Hos byg-billigst.dk arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. Byg-billigst.dk drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du klikker på et af vores links.

You might like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 1 =